Ευχαριστίες

Προσθέστε υπότιτλο εδώ

Ευχαριστούμε θερμά τον Παιδότοπο "ΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ" και ιδιαίτερα τους φίλους και συνεργάτες του Λαϊκού Πανεπιστημίου "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΛΗΝΟΣ", κ. Ρόζα Μωυσίδου και κ. Χρήστο Σκαρόπουλο, για τη φιλοξενία των Σεμιναρίων μας και των Συνελεύσεών μας στο θαυμάσιο χώρο τους. 

ΔΩΡΕΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστούμε το κατάστημα 

"Μεταλλικα Βαλαβανη"

για την έκπτωση 50% που έκανε στο Σύλλογό μας

στην αγορά μιας μεταλλικής ντουλάπας,

χρήσιμης για τη φύλαξη του Αρχείου του Συλλόγου μας.

"Μεταλλικα Βαλαβανη" 

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 330, Άλιμος 173 42

Τηλέφωνο: 21 0988 5464 

ΒΟΥΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΒΟΥΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Δωρεά Θανάση Ν. Καραγιάννη - Στέλας Πλιάτσικα

Ο Θανάσης Ν. Καραγιάννης και η Στέλα Πλιάτσικα προσφέρουν στο Σύλλογό μας για τους σκοπούς του, στη μνήμη της μητέρας του Θ.Κ., Σταυρούλας Καραγιαννη του Γεωργίου (1924-2010), καταγόμενη από το Γαρδίκι Ομιλαίων του νομού Φθιώτιδας, το ποσό των τριάντα πέντε (35) ευρώ.
Η Σταυρούλα (κυρα-Βούλα) Καραγιάννη, το γένος Κορέλη, γεννήθηκε στη Λαμία και πέθανε στην ίδια πόλη. Αν και απόφοιτος του Δημ. Σχολείου ήταν φιλομαθής και διάβαζε πάντοτε, ιδιαίτερα παγκόσμια και ελληνική λογοτεχνία. 
Από πολύ μικρή μπήκε στη βιοπάλη και εργάστηκε ως κορδελιάστρα και αργότερα ως εργάτρια σε διάφορες μικρές επιχειρήσεις που είχαν σχέση με κατασκευή υποδημάτων, τεντών, κουρτινών, τσαντών κ.ο.κ.
Ήταν κοινωνικά δραστήρια γυναίκα. Στην Κατοχή συμμετείχε στην ΕΠΟΝ Λαμίας. 
Απέκτησε ένα γιο, δύο εγγόνια και πρόλαβε ένα δισέγγονο.
Θα σε θυμόμαστε, μάνα, για πάντα για τον καλό χαρακτήρα σου, το ανήσυχο πνεύμα σου, τη νοικοκυροσύνη σου και την εργατικότητά σου, αλλά και για την αγάπη και στοργή απέναντι στο γιο σου, στη νύφη σου και στα εγγόνια σου, επίσης για το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη σου απέναντι στους συνανθρώπους σου!

Θανάσης Ν. Καραγιάννης  - Στέλα Πλιάτσικα

Δωρεά Θανάση Ν. Καραγιάννη - Στέλας Πλιάτσικα

Ο Θανάσης Ν. Καραγιάννης και η Στέλα Πλιάτσικα προσφέρουν στο Σύλλογό μας για τους σκοπούς του, στη μνήμη του πατέρα του Θ.Κ., Νικολάου Καραγιάννη του Αθανασίου (1922-2014), το ποσό των πενήντα (50) ευρώ.

"Ο Νικόλαος Αθ. Καραγιάννης γεννήθηκε το 1922 στη Δίβρη Φθιώτιδας και έζησε από το 1928 στη Λαμία. Ήταν εργάτης στο Δήμο Λαμιέων. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του (2010-2014) έζησε ως φιλοξενούμενος στο "ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ", στον Άγ. Δημήτριο - Αθήνα.

Ας είναι ελαφρύ το λαμιώτικο χώμα που τον σκεπάζει.

Θα θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία αυτόν τον υπέροχο, απλό, καλοσυνάτο και λαϊκό άνθρωπο, τον πατέρα μας, που φεύγοντας άφησε ένα κενό στην καρδιά και στη ζωή μας.

Θανάσης Ν. Καραγιάννης

Στέλα Πλιάτσικα     


Νικόλαος Θ. Καραγιάννης
Νικόλαος Θ. Καραγιάννης